Σελίδες

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σάρωσε τα μετάλλια η ομάδα του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομάδα του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ το Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό,όπου διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Χιονοδρομίας καθώς και ο διεθνής αγώνας fis με την συμμετοχή ξένων αθλητών μιας κι η Ελλάδα είναι από τις λίγες περιοχές που έχει καλή ποιότητα χιονιού αυτή τη περίοδο αλλά και άψογη διοργάνωση, στην τέλεση διεθνών διοργανώσεων...



Τις πρωτιές σάρωσε η Αναστασία Κοκκίνη από τα Χάνια Πηλίου κόρη του Προέδρου των Ραδιοτηλεοπτικών επιχειρήσεων astra tv Μάνου Κοκκίνη και της Γιώτας Κοκκίνη.



Η Αναστασία Κοκκίνη και τις δυο ημέρες κατετάγη πρώτη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των γυναικών στο Γιγαντιαίο σλάλομ, και πρώτη στο τεχνικό σλάλομ κατακτώντας ακόμη μία σπουδαία νίκη.



Ακόμη κατετάγη πρώτη στον διεθνή αγώνα fis αφήνοντας πίσω την πρωταθλήτρια της Ιρλανδίας που συμμετείχε στους αγώνες .



Επίσης κατέκτησε τη πρώτη θέση στο κύπελλο Ελλάδος με 4 συνεχείς νίκες.



Για πρώτη φορά μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας που διεξάγονται αγώνες αθλήτρια κατέκτησε 6 Κύπελλα αντίστοιχα με 6 χρυσά μετάλλια 4 αυτό το Σαββατοκύριακο και δύο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο χαρίζοντας στην πόλη του Βόλου τόσες μεγάλες διακρίσεις .



Μεγάλη συμμετοχή στίς διεθνείς διακρίσεις της Αναστασίας Κοκκίνη είχε κι ο προπονητής της Kristo Jurovits όπου με την σκληρή προπόνηση κατάφερε και έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο ώστε να ανακηρυχθεί η καλύτερη αθλήτρια στην Ελλάδα.



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε κι ο Παναγιώτης Παπαναγιώτου υιός των γνωστών Δικηγόρων του Βόλου Μανώλη Παπαναγιώτη και Ερτζης Χρυσοχού όπου κατέκτησε το χρυσό Μετάλλιο στους Πανελληνίους αγώνες στη κατηγορία Παίδες 2



Επίσης μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μένια Τσιόβολου κόρη του επιχειρηματία κ.Τσιόβολου απο το Διμήνι και της γνωστής Δικηγόρου Βόλου Φανής Συνάζου όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Πανελληνίους αγώνες στην κατηγορία Κ1



Ακόμη η εξαιρετική επίδοση είχε η Μαρία Στρουμπούλη κόρη του γνωστού Τοπογράφου Μηχανικού Θανάση Στρουμπούλη που κατέκτησε την 4η θέση στους γιγαντιαίο σλάλομ Νεανίδων στους Πανελλήνιους αγώνες .



Σημαντική παρουσία από πλευράς του Διοικητικού συμβουλίου ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ ήταν συμμετοχή στην αποστολή στον Παρνασσό του Απόστολου Σολδάτου όπου συνέδραμε με όλες του τις δυνάμεις με τον προπονητή του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ Αλέξανδρο Τσακνάκη κοινός <ΤΣΑΚΑ> μαζί και με την Πένυ Τσαούτου, για την επιτυχία της ομάδας.



Την αποστολή συνόδεψαν αρκετοί φίλοι και γονείς όπου με πολύ κέφι δημιουργούν μια ευχάριστη παρέα αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του γνωστού πλαστικού Χειρούργου Φίλιππου Τζίμα του κ.Ευαγγελόπουλου του γνωστού συμβολαιογράφου Βόλου Βασίλη Μακρυγιάννη αλλά και πολλών άλλων που πάντα ακολουθούν στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.



Διαβάστε περισσότερα: Σάρωσε τα μετάλλια η ομάδα του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ»