Σελίδες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Σαν σήμερα: 16 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα


Μόλις 16 χρόνια έχουν περάσει από τον χαμό της αγαπημένης σε όλους πριγκίπισσας Νταϊάνα αφού σαν σήμερα 31 Αυγούστου έχασε την ζωή της σε τροχαίο. Ο κόσμος εξακολουθεί να... πηγαίνει στο σημείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή στο Παρίσι.



Η λατρεμένη Νταϊάνα ακόμα είναι στις καρδιές όλων αφού μέχρι και σήμερα ο κόσμος πάει στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα και αφήνει λουλούδια, γράμματα και δεν σταματούν να δακρύζουν για τον θάνατό της. Η ίδια γνώρισε το 1977 και σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον πρίγκιπα Κάρολο. Τότε, έβγαινε με την αδερφή της, Σάρα, αλλά τον χώρισε και αμέσως άρπαξε την ευκαιρία και προσέγγισε την Νταϊάνα. Την 29η Ιουλίου του 1981, περισσότεροι από 750 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 70 χώρες θα μείνουν προσηλωμένοι στις τηλεοράσεις τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τον γάμο του αιώνα.



Η γαμήλια τελετή του Καρόλου και της Νταϊάνα έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Λίγο καιρό αργότερα ξεσπά στις 7 Αυγούστου βγήκαν φήμες αλλά και φωτογραφίες της πριγκίπισσας με τον νέο της σύντροφο τον πολυεκατομμυριούχο Ντόντι Αλ Φαγιέντ. Αυτός ήταν και ο τελευταίος μεγάλος της έρωτας.



Αυτό που έκανε το κοινό να στεναχωρηθεί ήταν ο θάνατός της ο οποίος έγινε εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε τα μεσάνυχτα στις 31 Αυγούστου του 1997 και όλα αυτά μετά την έξοδο της από το ξενοδοχείου Ritz.



Ο οδηγός ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τους παπαράτσι που κυνηγούσαν με τις μοτοσικλέτες την πριγκίπισσα. Το αμάξι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια κολόνα.
lay-out.gr




Διαβάστε περισσότερα: Σαν σήμερα: 16 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα»